Dankjewel

2 oktober 2017

Geen marktonderzoek, geen foto’s van een luxueus ingerichte praktijkruimte, geen uitpuilende mailinglijst en ga zo maar door. Ik dacht lange tijd dat ik dat eerst allemaal moest hebben voordat ik écht kon starten met dat wat ik het liefste doe: werken vanuit mijn hart.

Telkens als ik iemand na een sessie opgelucht de deur uit zie lopen, zich nog een keer omdraait en zegt “dankjewel”. Dan denk ik “jij ook bedankt, dat ik dit mag doen.”

Deze reactie kreeg ik van iemand die vier keer geweest was:

Ik vond de sessies met jou heel fijn! Je enthousiasme is prettig en ook hoe je te werk gaat en mijn verhaal verwoord is zo goed. Door jou ben ik de dingen anders gaan bekijken. Ik heb echt het gevoel dat er al dingen veranderen, niet alleen in mij maar ook in mijn gezin en omgeving. Ik voel me vanbinnen rustiger en weer een beetje mezelf. Ik doe mijn best om minder in mijn hoofd te zitten en meer in mijn gevoel. De laatste sessie gaat me daar zeker bij helpen. Er wordt gezegd dat de verandering vanuit jezelf moet komen maar zonder jou was dat echt niet zo gegaan dus ik ben je echt enorm dankbaar voor je ontzettend liefdevolle coaching. Je hebt me echt heel erg geholpen waardoor ik nu een hele andere kijk heb op mezelf en ook op mijn omgeving. Ik kijk op de sessies met een ontzettend fijn gevoel terug.

Ja, ik voel me dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Mijn missie

4 september 2017

Nadat ik mezelf een tijdje rust heb gegeven, na een hectische periode, ben ik weer helemaal klaar om mijn missie “bijdragen om de wereld een beetje mooier maken” verder vorm te geven.

Ik heb besloten om meer te kijken en te leven naar wat ik te bieden heb; waar ik blij van word en energie van krijg. Daarvoor is het soms nodig om de boel wat op te schonen.

Vanuit de rust die ik de afgelopen periode heb opgezocht, kwam ik er al snel achter dat ik geen tijd meer wil besteden aan ‘energievreters’. Dit kunnen mensen zijn maar ook dingen waar ik me (te) veel mee bezig hield. Weg ermee! Een ander pad kiezen met en voor liefdevolle mensen die me energie geven. En waar ik mijn tijd en energie graag in wil steken. Dat betekent dus dat ik volop “Ja” kan zeggen, maar ook een hele duidelijke “Nee”.

Mijn website heeft een opschoning gekregen en mijn aanbod is gericht op (stief)moeders. Ik vind het belangrijk, en daar ligt ook mijn kracht, om het dicht bij mezelf te houden. Ik ben zelf stiefmoeder van drie fantastische meiden en moeder van twee prachtige, dynamische kinderen. Alles wat ik geleerd heb in mijn (stief)moederschap, wil ik graag delen en overdragen aan andere moeders die er mogelijk iets aan hebben.

Vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid kunnen wij, moeders, veel voor elkaar betekenen.

Geplaatst in: Leven, Moeders, Stiefmoeder

Trefwoorden: , , ,

Neshipae