Mijn missie

4 september 2017

Nadat ik mezelf een tijdje rust heb gegeven, na een hectische periode, ben ik weer helemaal klaar om mijn missie “bijdragen om de wereld een beetje mooier maken” verder vorm te geven.

Ik heb besloten om meer te kijken en te leven naar wat ik te bieden heb; waar ik blij van word en energie van krijg. Daarvoor is het soms nodig om de boel wat op te schonen.

Vanuit de rust die ik de afgelopen periode heb opgezocht, kwam ik er al snel achter dat ik geen tijd meer wil besteden aan ‘energievreters’. Dit kunnen mensen zijn maar ook dingen waar ik me (te) veel mee bezig hield. Weg ermee! Een ander pad kiezen met en voor liefdevolle mensen die me energie geven. En waar ik mijn tijd en energie graag in wil steken. Dat betekent dus dat ik volop “Ja” kan zeggen, maar ook een hele duidelijke “Nee”.

Mijn website heeft een opschoning gekregen en mijn aanbod is gericht op (stief)moeders. Ik vind het belangrijk, en daar ligt ook mijn kracht, om het dicht bij mezelf te houden. Ik ben zelf stiefmoeder van drie fantastische meiden en moeder van twee prachtige, dynamische kinderen. Alles wat ik geleerd heb in mijn (stief)moederschap, wil ik graag delen en overdragen aan andere moeders die er mogelijk iets aan hebben.

Vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid kunnen wij, moeders, veel voor elkaar betekenen.

Geplaatst in: Leven, Moeders, Stiefmoeder

Trefwoorden: , , ,

Neshipae