Die petten passen allemaal

16 oktober 2017

Moeder van twee dynamische kinderen, stiefmoeder van drie prachtige pubermeiden, psychodynamisch therapeut met mijn eigen praktijk, vrijwilliger bij de voedselbank en sinds oktober algemeen coördinator bij Stichting Present Nijmegen.

Present koppelt mensen aan elkaar. Niet in de vorm van datingbureaus. Nee, dit gaat om eenmalige, sociale en praktische klussen.

Vind je het leuk om met je familie, een stel vrienden of met je collega’s bezig te zijn tijdens een activiteit waar je iemand anders heel blij mee kunt maken?

Dat kan!

 

Bij Present krijgen we vragen van mensen die, om diverse redenen, bepaalde klussen niet meer kunnen (praktisch) of graag wat gezelschap willen (sociaal). Zij vragen om hulp. Jij kunt die hulp bieden!
Het resultaat is in meerdere opzichten prachtig. De vrager is daadwerkelijk geholpen en dankbaar voor de zorg en de aandacht. Jij hebt een leuke en zinvolle activiteit gehad waarbij je écht iets betekent voor anderen. En voor beide partijen een onvergetelijke ervaring.

Wil je meer informatie, kijk op de website van Present Nijmegen

Waar en wanneer je me ook tegenkomt en welke pet ik dan ook op heb, blijf me vooral zien als mens die het fijn vindt om me op verschillende plekken in de samenleving in te zetten vanuit liefde voor mijn medemens en mijn omgeving. Ik geloof dat we mét elkaar de wereld mooier en liefdevolle kunnen maken.

Doe jij mee?

Geplaatst in: Algemeen, Leven, Present

Trefwoorden: ,

Neshipae