Therapie

Na de geheel vrijblijvende kennismaking, bepaal jij of je verder wilt.  

Jij kent jouw verleden, jouw angsten en onzekerheden beter dan wie dan ook.

Met een kinderlijke nieuwsgierigheid stel ik jou op speelse wijze vragen. Vragen die je misschien nog nooit zijn gesteld. En waar je dus ook nog nooit een antwoord op hebt kunnen geven. Ik ben benieuwd naar jou en wat maakt dat jij vindt dat je eventueel therapie nodig hebt.

Ik maak gebruik van diverse werkvormen. Als je het interessant vind, kun je wat meer lezen over ‘mijn gereedschap’. Als jij het liever wilt erváren, dan ben je bij mij aan het juiste adres. We maken er namelijk samen een belevenis van. Je zult merken dat deze vorm van therapie leuk is en dat je uitkijkt naar de volgende afspraak. Je krijgt er plezier in, juist omdat je zult ervaren hoeveel invloed je zelf kunt uitoefenen tijdens, maar ook na de sessie.

Uitbehandeld? Je moet er mee leren leven!

Heb jij te horen gekregen, vanuit een reguliere GGZ instelling, dat je ‘uitbehandeld’ bent? Maar leg je je er niet bij neer?

Ik ga de uitdaging graag samen met jou aan om te onderzoeken wat er toch nog mogelijk is vanuit vertrouwen en gelijkwaardigheid. En ik kan je vertellen dat je daar versteld van zult staan.

Ga jij de uitdaging aan?

Neshipae